Aktiviteter

Hvert år afholder vi løbende og enkeltstående aktiviteter for vores medlemmer for at hjælpe med at styrke krop, sjæl og det sociale. Læs mere nedenfor omkring de aktiviteter vi på nuværende tidspunkt tilbyder

Løbende Aktiviteter

Siddende Træning

Søndage kl. 11.00 -12.15 i mødelokale 1 på Lyngby Stadion.

Parasport Lyngby kan som den eneste forening i Danmark tilbyde Siddende træning. Træningen foregår siddende på stol eller kørestol, og øvelserne er primært for nakke, skuldre og overkrop. Træningen giver høj puls, styrke og ikke mindst sved på panden, og der afsluttes med udspænding af de forskellige muskelgrupper. Der er også mulighed for at deltage online via lukket Facebook gruppe. Instruktør Cathrine Guldberg er selv kørestolsbruger og uddannet fitness instruktør. Hun har ud fra sine egne erfaringer i kørestol sammensat et unikt Siddende trænings program.

Svømning

Mandag kl. 18.00 – 19.00 i Lyngby svømmehal

Vi har reserveret en bane i et 50 m bassin, og vi har John som frivillig hjælper i mande omklædningsrummet som hjælper ud til bassinet. Der er transportstole til rådighed i svømmehallen. Omklædningsforholdene er gode, og der er mulighed for at komme i sauna – også for kørestolsbrugere. Du skal være selvhjulpen mht. af- og påklædning.

Årlige Aktiviteter

Håndcykling

Klubben arrangerer hvert år Tour de Kongelunden som er et håndcykelløb for både bredde og elite i samarbejde med Dansk Håndcykel Klub.

Skitur

Hvert år tager klubben til Beitostølen i Norge og deltager i Ridderrennet som er et stort internationalt skistævne for mennesker med handicap. Der er plads til både nybegyndere og den absolutte elite. Klubben har 6 skikælke (til langrend for kørestolsbrugere) og 2 bi-ski (til alpint for kørestolsbrugere).

Øvrige Aktiviteter

Vi holder hvert år generalforsamling, juleafslutning og forskellige sociale arrangementer f.eks foredrag, yoga, bowling mv.